Καλοκαιρινό Στεφάνι

summer-wreathΚάτι μας λέει ότι δεν έχεις φύγει ποτέ από παραλία χωρίς την απαραίτητη συλλογή από ιδιαίτερα βοτσαλάκια, σπασμένα κοχύλια, κομματάκια ξύλου και γυαλάκια της θάλασσας. Πόσα από αυτά έχεις χρησιμοποιήσει κάπου; Εγώ πάντως τα δικά μου τα βάζω σε μεγάλες γυάλες και λέω ότι κάπου, κάποτε θα βρω το τέλειο project γι' αυτά. Και το βρήκα στο sillypearl.com, ένα καλοκαιρινό στεφάνι με πέτρες και γυαλάκια, δες πως να το φτιάξεις και εσύ.
summer-wreath-1
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις πέτρες και γυαλάκια, χρησιμοποίσε ότι έχεις μαζέψει, μέχρι πλαστικά κομματάκια μπορείς να βάλεις, ξέρεις από αυτά που έχει λειάνει το νερό και τα κύματα. Θα χρειαστεί να αγοράσεις μια στρογγυλή βάση από καταστήματα χόμπυ ή να φτιάξεις την δικιά σου από χοντρό χαρτόνι. Ξεκίνα να καλύπτεις την βάση με σπάγκο ώστε να μην φαίνεται άσχημα ανάμεσα στις πέτρες. Άπλωσε όλα τα υλικά σου πάνω στην βάση και παίξε με τις θέσεις τους μέχρι να σου αρέσει η τοποθέτηση και άρχισε το κόλλημα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κόλλα σιλικόνης (glue gun) ή οποιαδήποτε άλλη γερή κόλλα μιας και ενδέχεται οι πέτρες να είναι βαριές.
Θυμήσου να αφήσεις ένα μικρό κενό στις πάνω πέτρες για να τοποθετήσεις τον σπάγκο απ' όπου θα κρέμεται το στεφάνι σου. Καλό καλοκαίρι να έχουμε!

πηγή:http://mikroimegaloi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF