Φανταστικές ιδέες διακόσμησης με αυτοκόλλητες χάρτινες ταινίες

Μπορεί να ακούγετε χαζό «Διακόσμηση με αυτοκόλλητες χάρτινες ταινίες» όμως είναι μια υπέροχη ιδέα να διακόσμήσουμε ένα άδειο τοίχο στο σπίτι μας, ή κάποιο αντικείμενο, ή και έπιπλο. Οι δημιουργείες που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητες και σταματούν στην φαντασία του καθενός και στο πως θα καταφέρει να συνδυάσει ταινίες και χρώματα τα το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Τα Washi tapes είναι βασικά  σχέδια, ημι-διαφανή κολλητικών ταινιών που δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία. Έρχεται σε όλα τα είδη των χρωμάτων, σχεδίων, και  πλάτη ώστε να μπορείτε να διακοσμήσετε ό, τι θέλετε με την καρδιά σας!
Για το γάμο σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τις προσκλήσεις σας. Είναι ένας γλυκός και εξαιρετικά εύκολος τρόπο να βάλει χρώμα στο σχεδιο σας.
Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες αυτοκόλλητες ταινίες μεγάλου μεγέθους ιδικά για τοίχους ώστε να κάνετε στα δωμάτια σας τις δικές σας δημιουργίες. Εμείς παρακάτω έχουμε κάποιες εικόνες για’σας που ελπίζουμε να αποτελέσουν έπνευση για τις δικές σας διακοσμήσεις. Αν και έσεις έχετε κάτι δικός σας να παρουσιάσετε σείλτε την φωτογραφία της δημιουργίας σας και εμεις θα την προσθέσουμε εδώ.
πηγή: www.texnotropieskaidiakosmisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF