Πώς να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακά στολίδια

Τα Χριστούγεννα είναι μια ξεχωριστή στιγμή που πάντα με κάνει να νιώθω νοσταλγικά. Θυμάμαι τις υπέροχες διακοπές το χειμώνα, όταν ήμουν παιδί. Στο σχολείο συνηθίζαμε για την προετοιμασία όλων των ειδών από θεάματα,  τραγουδούσαμε τα κάλαντα και διακοσμούσαμε όλες τις τάξεις μας με όλα τα είδη των φανταχτερών στολιδιών. Τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα ήταν πάντα το κεντρικό κομμάτι του κάθε χώρου που μας έκανε να αισθανόμαστε πιο κοντά στο πνεύμα αυτών των όμορφων διακοπών.

Μια ιδιαίτερη στιγμή που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία  σχετίζεται με την νύχτα, που η μητέρα μου, και τα αδέλφια μου συγκεντρωνόμασταν γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και προετοιμάζαμε όλα τα στολίδια για τη διακόσμηση του. Αν και νομίζω ότι ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο με παραδοσιακή διακόσμηση είχε τόσο ωραίουςσυνδυασμούς πραγμάτων που γοητεύαν με την εικόνα τους ως στο τέλος.
Θυμάμαι τον τρόπο που βάζαμε τις μπάλες από γυαλί, τα πακέτα από μπισκότα, τις μικροσκοπικές σοκολάτες, και καραμέλες  ακόμη και τα πορτοκάλια. Τα φωτάκια  που το καθιστούσαν περισσότερο φανταχτερό και λαμπερό. Παρά το γεγονός ότι πολλά από τα στολίδια ήταν επαναλαμβάνόμενα κάθε χρόνο, η μητέρα μου φρόντιζε να φέρει πάντα κάτι νέο, ακόμη και αν ήταν γυάλινη σφαίρα ή ένα διαφορετικό είδος από καραμέλες.
Η μητέρα μου συνήθιζε να μας δείχνει μια γυάλινη μπάλα να κράτησε από την παιδική της ηλικία και τα στολίδια από χαρτί που είχε μάθει όταν ήταν πιο νέα. Μπορείτε να σκεφτείτε την παιδική σας ηλικία το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο  και να επιλέξετε κάποια μη παραδοσιακά στολίδια για τη διακόσμηση των Χριστουγέννων δέντρων. Αν είστε ένας καλοφαγάς και αγαπάτε τα γλυκά ίσως κάποια μπισκότο ή καραμέλες μπορούν να γίνουν η τέλεια στολίδια για τα Χριστούγεννα δέντρασας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρές φωτογραφίες της οικογένειάς σας και να είστε σίγουροι ότι κάθε επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί από μια τέτοια Χριστουγεννιάτικη ιδέα.
Αν είστε συλλέκτης πραγμάτων όπως νομίσματα, κουμπιά, κοχύλια ή σπιρτόκουτα μπορείτε να τα μετατρέψετε σε φανταστικά διακοσμητικά στοιχεία που θα κάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας φαίνεται πιο πρωτότυπο και προσωπικό.
Ένας άλλος τρόπος για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας με τη χρήση  στολιδιών είναι να επιλέξετε κάποια με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων που ίσως ταιριάζουν με τους τοίχους του δωματίου σας ή τα έπιπλά σας και να βρείτε κορδέλες ή αντικείμενα χειροτεχνίας κατασκευασμένα από το ίδιες αποχρώσεις, έτσι ώστε να υπάρχει μια τέλεια συμμετρία.
Έχετε τόσες πολλές επιλογές για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας, αλλά όλα εξαρτώνται από την πρωτοτυπία σας και την προσαρμογή να εφαρμόσετε νέες ιδέες.

πηγή:www.texnotropieskaidiakosmisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF