Διακοσμητικό από χαρτί


Σ


ε μικρού μεγέθους αντικείμενα, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετεσκοινί, μπορείτε να δώσετε "ψάθινη" όψη και με έναν ακόμη τρόπο. 

Καλύψτε την επιφάνεια του αντικειμένου μεκολλητική ταινία διπλής όψης και στην συνέχεια όπως ακριβώς θα κάνατε με σκοινί ή σπάγγο, χρησιμοποιείστε χαρτί συσκευασίας σε μπεζ-καφέ χρώμα ή όποιου τύπου παρόμοιο ανθεκτικό χαρτί. 

Απλώς κόψτε μεγάλες λουρίδες χαρτιού,στρίψτε με το χέρι για να αποκτήσουν όψη κοτσίδας-σχοινιού και τυλίξτε το γύρω γύρω πιέζοντας και σφίγγονταςώστε να σταθεροποιηθεί πάνω στην ταινία. 
Το αποτέλεσμα οπτικά δεν έχει σχεδόν καμιά διαφορά από ψάθα, ένα τέτοιο πχ βαζάκι για λουλούδια, μιαμολυβοθήκη ή ένα κηροπήγιο κλπ.   δεν θα μπορέσετε φυσικά να τα πλύνετεεξωτερικά, αλλά αν και όποτελερωθούν απλώς ξεκολλάτε το χαρτί και ...τα φτιάχνετε ξανά, από ένα άδειοβάζο ή ένα κονσερβοκούτι. Είναιπανεύκολο και το κόστος σχεδόνμηδενικό.

Φυσικά αν σας αρέσει αυτή η χάρτινη υφή, μπορείτε να ...πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας και διαφορετικού είδους καιαπόχρωσης χαρτί όπως εφημερίδες, σελίδες περιοδικών κλπ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF