Παραδεισένια Πουλιά από Σύρμα



Όλοι μας έχουμε εντυπωσιαστεί από τα χρώματα που έχουν μερικά πουλιά είτε τα έχουμε δει σε πάρκα είτε σε φωτογραφίες. Φτιάξτε λοιπόν τα δικά σας πολύχρωμα και παράξενα πουλιά με απλά υλικά και διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο.

KidsFun.gr-photo-paradeiseniapoulia

Υλικά κατασκευής:
Φελλοί μπουκαλιών
Οδοντογλυφίδες
Μικρά υλικά όπως λαστιχάκια, πινέζες, χάντρες, φτερά κ.λ.π.
Κόλλα
Σύρμα πίπας

Στάδια:
Συνδυάστε τους φελλούς με τις οδοντογλυφίδες για να φτιάξετε το σώμα των παραδείσιων πουλιών. Αν οι φελλοί που έχετε είναι όλοι μεγάλοι, μπορείτε να ζητήσετε από έναν ενήλικα να σας κόψει μερικούς από αυτούς σε μικρότερα κομμάτια και να τους χρησιμοποιήσετε για κεφαλάκια και πατούσες. Συνδυάστε μεταξύ τους τα μέρη του σώματος των πουλιών με τις οδοντογλυφίδες. Διακοσμήστε τα πουλιά με διάφορα μικρά υλικά.

Γνωρίζατε ότι:
Για τον λαιμό των παραδείσιων πουλιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία οδοντογλυφίδα τυλιγμένη με σύρμα πίπας; Αλλιώς μπορείτε να περάσετε στην οδοντογλυφίδα χάντρες πριν στερεώσετε πάνω τις το κεφάλι. Επίσης, για τα αυτάκια μπορείτε να στερεώσετε πολλά μικρά λαστιχάκια με πινέζες πάνω στο κεφάλι. Ακόμα μπορείτε να κολλήσετε ματάκια πάνω στα διπλόκαρφα για φακέλους και να χρωματίσετε κάποια από τα μέρη του σώματος με τέμπερες.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF